Serinkan'ın Aday Adaylığı Sevinçle Karşılandı

Serinkan'ın Aday Adaylığı Sevinçle Karşılandı

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Kasım 2015 tarihinde erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazanırken, Nazilli'den ilk aday adaylığı açıklaması da AK Parti saflarından İsmail Serinkan'dan geldi

 

Uzun yıllar AK Parti'de siyaset yapan, mali müşavir İsmail Serinkan'ın aday adaylığı açıklaması ilçede heyecan yarattı. Teşkilatçılığıyla tanınan ve 2011 yılı Genel Seçimlerinde yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Serinkan'a parti tabanı ve teşkilatın destek verdiği bilgisine ulaşıldı. Tüm yaşamını demokrasiye ve AK Partiye adamış bir AK Parti neferi olduğuna vurgu yapan Serinkan, sahip olduğu tüm olanakları demokrasi, partisi ve partilileri için kullandığını, kullanmaya da devam etiğini söyledi.

HİZMETKAR OLMAYA HAZIRIM

Aday adayı olmadan önce başta ailesi ve yakınları olmak üzere bir çok kişiyle istişare ettiğini, bunun sonucunda da karar vererek yola çıktığını kaydeden İsmail Serinkan, “Ben teşkilatın içinden gelmiş biriyim. Teşkilatın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Nazilli’nin ihtiyaçlarını biliyorum. Hedefim öncelikle partimin tek başına iktidara gelecek başarıyı yakalamasına katkı sağlamak. Aldığım tepkiler çok olumlu. Ben Nazilli doğumluyum ve Aydın’ın tamamının hizmetkarı olmaya hazırım. Allah kısmet ederse hafta içi aday adaylık başvurumuzu yapıp güçlü bir Türkiye için yollara çıkacağız” dedi.

İSMAİL SERİNKAN KİMDİR?

İsmail Serinkan uzun yıllar Ak Parti Nazilli İlçe Teşkilatında yöneticilik yaptı.  Görev yaptığı dönemlerde Ar-Ge Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Başkan yardımcılığı yaptı. 2011 genel seçimlerinde Teşkilat ve SKM Başkanı olarak yaptığı çalışmalar ve farklı stratejik seçim programı ile Nazilli ve bölgesinde çok yüksek oy alınmasını sağladı. Nazilli’de Mali Müşavirlik yapmakta olan İsmail Serinkan evli ve 2 çocuk babası.

AKADEMİK KARİYERİ

Akademisyen olarak çalışmaları olan İsmail Serinkan, Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Mahalli İdareler bölümü, Ahmet Yesevi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı (Mba)  olmak üzere 3 üniversite mezunu. Halen İnternational Newport Üniversitesinde İşletme Yönetimi doktorası yapmaktadır. Akademik tezleri; Kobilerde güçbirliği ve kobilerin rekabet edebilirliğinin geliştirilmesi konularındadır. Doktora tezi; mikro işletmeler, mikro işletmelerin işsizlikle mücadelede etkinleştirilmesi konusundadır.

Öte yandan İsmail Serinkan'ın 3 Eylül Perşembe günü 11.00'de Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nda resmi açıklama yapacağı bildirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.