SGK’dan Başkan Acar’a Ziyaret

SGK’dan Başkan Acar’a Ziyaret

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı ziyaret etti.Başkan Celil Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirir...

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı ziyaret etti.

Başkan Celil Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Müdürü Çalışkan SGK tarafından yapılan çalışmalar kapsamında bilgiler verdi. Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bir dizi ziyaretler yaptıklarını ifade eden İl Müdürü Çalışkan, 11-16 Mayıs tarihlerinin Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını ve bu kapsamda bir dizi etkinlikle Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da kutlanacağını söyledi.

Çalışkan, Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerindeki amaçlarının insanları bilgilendirmek, yasal düzenlemeler ve değişiklikler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak olduğunu belirterek, “Burada siz medya çalışanlarına da önemli bir görev düşmekte kamuoyuna duyurulması adına. İlaçta israfın önlenmesi, doğru ilaç kullanımı hakkında hastalarımızın bilgilendirilmesi. İnşaat sektöründe ki kayıt dışı çalışanların sayısının azaltılması konusunda müteahhitlerle ve AKMÜB ile işbirliği yaparak görüşmeler yapılacak. Tarım işçilerinin Ek-5 kapsamından faydalanmaları için bilgilendirme toplantıları ve buna benzer sosyal güvenlik kapsamındaki konular gündeme getirilerek, halkımızın bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır” dedi.

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar ise Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak, “İnşallah amacınıza ulaşır, kurumunuzu bu hafta dolayısıyla vermiş olduğu hizmetler noktasında tanıtmış olursunuz. Elbette biz medya olarak bu haftada sizleri yalnız bırakmayacak, faaliyetlerinizi yayın organlarımızda yer vererek duyurmaya çalışacağız. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmiş oluruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.