Sıcaktan bunalan köpek havuza atladı

Sıcaktan bunalan köpek havuza atladı

Hava sıcaklığının gündüzleri 50 dereceye çıktığı Nazilli’de, gece saatlerinde sıcaklık 35 dereceye kadar düşüyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar açık alanlara akın ediyor. Objektiflerimize yakalanan köpekte sıcaktan bunalarak kendisini havuza attı...

Aydın ve ilçeleri son yılların en sıcak Haziran ayını geçiriyor. Kuzey Afrika’dan gelen sıcak hava dalgasıyla il genelinde hayat felç oldu. En sıcak ilçelerden birisi ise Nazilli. İlçede gündüz hava sıcaklığı 50 dereceye kadar çıkıyor. 150 bin nüfuslu Nazilli gündüzleri adeta kimsesizler şehrine döndü. Gece saatlerinde hava sıcaklığı termometrelerde 35 dereceyi gösteriyor. Evlerinde bunalan vatandaşlar parklara ve  açık alanlara akın ediyor. Uzmanlar hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftaya kadar yüksek seyredeceğini açıklarken, vatandaşları sıcaktan uzak durmaları konusunda uyardı. 

KÖPEK HAVUZA ATLADI

Dün akşam saatlerinde Nazilli Merkez Parkta köpeğiyle birlikte gezmeye gelen bir genç, köpeğinin birden havuza atladığını fark etti. Sahibinin sözlerini dikkate almayan köpek, dakikalarca havuzun içerisinde yüzdü. Yorulan köpek, daha sonra sahibin kollarına giderek, havuzdan çıkarıldı. 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.