Siirtli Gençler Mardin Gezisine Katıldı

Siirtli Gençler Mardin Gezisine Katıldı

Siirt Gençlik Merkezi Müdürlüğü, ’şehirler ve kültürler yörelerimiz’ projesi kapsamında 100 öğrenciye Mardin’i gezdirdi.Konu ile ilgili bilgi veren Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Bakanlık t...

Siirt Gençlik Merkezi Müdürlüğü, ’şehirler ve kültürler yörelerimiz’ projesi kapsamında 100 öğrenciye Mardin’i gezdirdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Bakanlık tarafından hayata geçirilen ’şehirler ve kültürler yörelerimiz’ proje ile Siirt’ten 100 öğrencinin günübirlik olarak Mardin’e geziye gönderildiğini söyledi. Geziye giden gençlerin Siirt merkez ve ilçelerinden seçildiğini belirten Tekin, Mardin’in yanı sıra önümüzdeki haftalarda Diyarbakır, Bitlis’e düzenlenecek olan günübirlik gezilerin de yapılacağını, yaz boyunca toplam 800 gencin bu projeden ücretsiz olarak yararlanacağını kaydetti.

Gençler Mardin’de, Kasımiye Medresesi, Ulu Cami, Mardin Çarşısı, Şehir Müzesi, Deyr-ul Zaferan Manastırı, Kırklar Kilisesi, Hatuniye Medresesi ve Mardin’in tarihi evlerini gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.