Silah zoruyla gasp etmek istediler; 7 gözaltı

Silah zoruyla gasp etmek istediler; 7 gözaltı

Aydın Bozdoğan'da alacak verecek meselesi yüzünden başlayan tartışma, Nazilli'de 7 kişinin gözaltına alınmasıyla son buldu.

Aydın Bozdoğan Kamışlar Mahallesinde yaşayan B.B., kendisine tehdit edildiği gerekçesiyle Bozdoğan Jandarma İlçe Komutanlığına müracaat etti. Önceki gün bir iş için Nazilli'ye gelen B.B., 7 kişi tarafından silahla tehdit edilerek kendisinden 10 bin lira istendi. B.B'nin daha önceki müracaatı üzerine takipte olan ve çeşitli suçlardan aranan H.T, F.A., S.T., T.İ., Y.Ş., A.D., H.İ.İ, Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı timlerince kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan 7 zanlının üzerlerinde yapılan aramada Ruhsatsız 9 milimetre çapında Sıg Sauer ve 7.65 milimetre çapında Kırıkkale marka iki adet tabanca ve bu tabancalara ait 40 adet mermi bulundu.

Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, dolandırıcılık, borçlunun ödeme şartını ihlali, ruhsatsız ateşli silah taşıma veya bulundurma, belgede sahtecilik, uyuşturucu ticareti yapma suçlarından araması bulunan 7 zanlı, Jandarma tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.