Silahlı çatışma; 1 ölü 2 yaralı

Silahlı çatışma; 1 ölü 2 yaralı

İki grup arasında alacak meselesinden çatışma çıktı. Silahların hedefi olan 1 vatandaş hayatını kaybederken 2 vatandaş da yaralandı.

İzmir'in  Çiğli ilçesinde aralarında alacak konusunda anlaşmazlık bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 31 yaşındaki Ümmet  Hüseyin Karaca öldü, 2 kişi de yaralandı.

ALACAK KONUSUNDA ANLAŞMAZLIK YAŞIYORLARDI

Olay dün gece Eski Havaalanı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kamuran Ülker ve Recep Ülker'in içinde bulunduğu otomobille giderken Ümmet  Hüseyin Karaca yönetimindeki, içerisinde 26 yaşındaki  Mustafa Gök ve Eren Gök'ün de bulunduğu otomobille karşılaştı. Aralarında alacak konusunda anlaşmazlık bulunan iki grup birbirlerine tabancayla ateş açtı.

KALDIRIMA ÇIKARAK DURABİLDİ

Otomobil sürücüsü Karaca'nın vücuduna kurşun isabet etmesiyle kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çarparak durabildi. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, vücuduna kurşun isabet eden sürücü Karaca'nın öldüğünü belirledi. Yaralılar;  Mustafa Gök ve Eren Gök ise, ambulanslarla  Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.