Silifke Belediyesi’nin, 1 Yıllık Çalışması

Silifke Belediyesi’nin, 1 Yıllık Çalışması

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ve basınla paylaştı.Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Turg...

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ve basınla paylaştı.

Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Turgut, geride kalan 1 yılı ve gelecekte hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri, halka slayt gösterisi ile anlattı.

Silifke Belediyesi olarak, 1. yılında gerçekleştirdikleri hizmetleri kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Başkan Turgut, “Demokrasilerde seçim ve sandık önemlidir. Halkımız görevini yaptı ve bizleri bu göreve getirdi. Bizlerde geçen bir yılda halkımıza karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirdik. Ne kadarını yaptık ne kadarını yapamadık, bugün onun muhasebesini yapabilmek için sizlerin huzurundayız. Ben buradan yaptığımız iyi çalışmalar ve kalıcı hizmetler için halkımıza teşekkür ediyorum. İlçemize yapılan her bir yatırım ve güzel şeyler, halkımızındır. Çünkü kamu hizmeti sunuyoruz. Halkımızın imkanlarıyla yine halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. 88 mahallemize eşit hizmet etmeye çalışıyoruz. Göreve başladığımızda, tek kuruşu bile heba etmeden çalışma yürüttük. Güçlü bir hazırlıkla kurumsal kapasiteyi güçlendirmeye çalıştık. Silifke’nin her bir karışında Silifke Belediyesi’nin hizmeti vardır. Kentimizin geleceğini ilgilendiren konulara günlük geçici işlerle değil, kalıcı hizmetlerle yaklaşıyoruz. Sonuna kadar geleceği düşünerek hizmet üretiyoruz. İlçemiz coğrafi bakımdan Türkiye’de 14. büyük ilçe konumunda ve imkanlarımız dahilinde birçok başarılı projelere imza attık. Bizim 1 yıl süre zarfında yaptıklarımızı özetlersek; Belediyemizin eski giriş kısmını yenileyerek, daha modern ve nezih bir mekân haline getirdik. Hizmet binamızın 4. katında bulunan İmar servisini yeniden tadilat yaparak, personellerimizin daha rahat ve verimli bir ortamda çalışmalarını sağladık” dedi.

Hayata geçirmek istedikleri projeleri anlatan Başkan Turgut, “Atatürk Anıt Meydanında kentsel dönüşüm projesi yürütme çalışmalarımız var. Silifke’de otopark sorununu çözmek için yeni projeler üretiyoruz. Göksu Projesi, 4. Köprü ve Taşucu Mesire Alanı ve Çamlık Mesire alanı projelerimiz ise yapım aşamasında devam eden projelerimizdir” diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un 1 yıllık faaliyetlerini anlatan slayt gösterisinin ardından, Keman, Gitar, Özel Çocuklar Halk Oyunları, Silifke Belediyesi Halk Oyunları, Tiyatro Grubu, Dikiş ve Nakış kurs eğitmenleri ve kursiyerleri ile Bağlama, Resim, Kırk Yama, Takı Tasarım gibi branşlarda eğitim alan kursiyerler gösterilerini ve çalışmalarını sundular.

Yapılan etkinliğin sonunda eğitmen ve kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.