Sıralamaya Giremeyince Türkiye Turuna Çıktı

Sıralamaya Giremeyince Türkiye Turuna Çıktı

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığında sıralamaya giremeyen Demokratik Sol Parti (DSP) Eski Genel Başkan Adayı Erol Özavcı, Türkiye turuna devam ediyor. 38’inci durağı Antalya olan Özavcı, Ant...

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığında sıralamaya giremeyen Demokratik Sol Parti (DSP) Eski Genel Başkan Adayı Erol Özavcı, Türkiye turuna devam ediyor. 38’inci durağı Antalya olan Özavcı, Antalya girişinde yol kenarındaki tabelada fotoğraf çektirip paylaştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığında sıralamaya giremeyen Demokratik Sol Parti (DSP) Eski Genel Başkan Adayı Erol Özavcı, Türkiye’yi il il gezerek AK Parti’ye oy toplamaya devam ediyor. ‘İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’ sloganıyla Kocaeli’den Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Afyonkarahisar, Isparta’dan sonra 38’inci durağı Antalya oldu. 38 ili gezerek AK Parti için vatandaşlardan ve esnaftan oy isteyen Özavcı, ziyaretlerini fotoğraflamayı da ihmal etmiyor.

Antalya’ya 20 kilometre kala yol kenarındaki Antalya tabelası yanında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğraflarıyla giydirilmiş aracıyla fotoğraf çektiren 37 yaşındaki Özavcı, gittiği her yerde vatandaşların AK Parti’ye büyük ilgi duyduğunu söyledi. Kent merkezinde dolaşıp vatandaşlardan Ak Parti için oy isteyen Özavcı, buradan Çankırı ve Çorum güzergahında gideceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.