’Sırlı Gözlerle Kütahya’ İsimli Bilimsel Araştırma Proje Sergisi

’Sırlı Gözlerle Kütahya’ İsimli Bilimsel Araştırma Proje Sergisi

Kütahya’da, ’Sırlı gözlerle Kütahya’ konulu bilimsel araştırma proje sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Proje Koordinatörü Yrd. Doç.Dr. Pınar Yazgaç’ın başkanlığında Resim Bölümü 2.ve 4. sını...

Kütahya’da, ’Sırlı gözlerle Kütahya’ konulu bilimsel araştırma proje sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Proje Koordinatörü Yrd. Doç.Dr. Pınar Yazgaç’ın başkanlığında Resim Bölümü 2.ve 4. sınıf öğrencileri ile birlikte hazırlanan Kütahya temalı yağlı boya resimlerinden oluşan sergi ilgi gördü.

Yrd. Doç.Dr. Pınar Yazgaç, "Bu projede; Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğrencilerinin yapacağı gezi ve gözlemler sonucunda Kütahya ili ve ilçelerinin eski ve yeni tarihi doğal güzelliklerini resmederek eserler vasıtasıyla kalıcı kıllacak bir resim koleksiyonu bir resim albümü oluşturmak hedeflenmektedir. Amacımız; Kütahya’nın en nadide güzelliklerini bünyesinde barındıran çok farklı yönleriyle resmetmektir" dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Ahmet Altucu konuşmasında, "BAP Prpojesi yapmanın önemini ve fakülteye yaptığı olumlu katkıyı vurguladı.Sırlı Gözlerle Kütahya adlı Bap Projesiyle; öğrencilerin yaşadıkları çevreye daha farklı bir gözle bakmaya başlamaları gerektedir" diye konuştu. (EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.