Siyah İnciler Erzurum karşısında puan arayacak

Siyah İnciler Erzurum karşısında puan arayacak

Spor Toto 2.Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Nazilli Belediyespor, ligin 5.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yarın saat 14:30'da mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan Siyah İnciler, yarın 14:30'da ligin güçlü ekipleri arasında yer alan BB.Erzurumspor ile Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

NAZ NAZ LİG SIRALAMASINDA HEDEFLERİNE HENÜZ ULAŞAMADI

Bu yıl 50.yıl coşkusu ile o sene bu sene sloganlarıyla lige iddialı başlayan ve şampiyonluğu hedefleyen Nazilli Belediyespor, ligde 5 puan ile 13.sırada bulunuyor.

NAZ NAZ İDDİALI 

50.yıl parolası ile başladığı sezona iddialı bir başlangıç yapamayan Nazilli Belediyespor, hırslı ve istekli oyununa devam ediyor. Erzurum maçına iyi hazırlanan Siyah İnciler, bu maçtan puan veya puanlarla dönmek istiyor. 

RAKİP ZOR 

Lige başlamadan transferleriyle kadrosuna güç katan BB.Erzurumspor lig sıralamasında 4.sırada bulunuyor. Mert Nobre,Engin Baytar gibi büyük klüp formaları giymiş tecrübeli oyuncuları olan BB.Erzurumspor ligin güçlü ekipleri arasında yer alıyor.BB.Erzurumspor'un 4. hafta mücadeleleri sonucu 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Nazilli Belediyespor-BB.Erzurumspor karşılaşması Kardelen TV'den canlı yayınlanacak. 

HABER:EGEHAN ERKÜN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.