Siyah İncilerin yeni patronu "Kaplan"

Siyah İncilerin yeni patronu "Kaplan"

Nazilli Belediyespor'da yapılacak olan Genel Kurul öncesi iş adamı Murat Kaplan başkan adaylığını açıkladı.

Kulübün kuruluşunun 50. yılında devrime imza atacaklarını söyleyen Kaplan, "Biz Nazilli'nin evladıyız.Nazilli için herşey yapmaya hazırız.50 yılımızda taraftarımızla yek vücut olarak istediğimiz arzuladığımız başarıları yakalayacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Siyah incilerde yaklaşan kongre heyecanı, tüm şehri heyecanlandırmaya başladı. Kongre öncesi başkan adaylığını, şehrin önde gelen iş adamlarıyla birlikte açıklayan Murat Kaplan, Nazilli'yi en iyi yerlere getirmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. 50.yıl ruhuyla takımda büyük bir revizyon mesajları veren Kaplan, "Nazilli Belediyespor, Nazillimiz için çok önemli bir değer çok kıymetli bir markadır. Kurulduğu günden bugüne kadar aralıksız profesyonel liglerde mücadele etmektedir. Tesis ve organizasyon bakımından bir çok PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig takımından daha iyi konumda ve durumdadır" dedi.

"HERKESE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"

Nazilli Belediyespor'un başarılarının arkasında emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini belirten Kaplan, kulübü aile ruhuyla yöneteceklerinin mesajını verdi. 7'den 70'e tüm Nazilli halkını gelecek sezonda şehirlerinin takımına sahip çıkmaya davet eden Murat Kaplan, "Nazilli Belediyespor kulübünde bundan sonra bütün eski başkanlara, eski idarecilere, Nazilli Belediyespor'a kim emek vermişse, vermek isterse ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma, kulübümüzün kapısı açık olacak. Taraftarımızla yek vücut olarak istediğimiz,arzuladığımız başarıları yakalayacağımıza inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

img_3862.jpg

img_3852.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.