Şoförler tek tip kıyafet uygulamasına geçti

Şoförler tek tip kıyafet uygulamasına geçti

Aydın Büyükşehir Belediyesi denetiminde 160 otobüsle toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinin şoförleri tek tip kıyafet giymeye başladı. Dün itibari ile beyaz gömlek üzerine bordo kravat takan şoförler yolculardan tam not aldı.

“YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALIYIZ”

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını ifade eden Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Başkanı Okan Yalçın, “Dün itibari ile şoförlerimizin kılık kıyafet düzeni ile ilgili bir takım değişiklik kararları alarak uygulamaya koyduk. Bundan sonra özel halk otolarımız da görev yapan 160 şoförümüz beyaz gömlek ve bordo kravat takacak. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmalıyız. Müşteri ve kendimize olan saygımızdan dolayı böyle bir uygulama başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen tepkiler çok olumlu. Yaptığımız işin öneminin ve sorumluluklarının farkındayız. Müşterilerimizin menfaatine olan bu gibi uygulamalarımız devam edecek” dedi.

“DURAKLARA PARK BİZİ ZORA SOKUYOR”

Hem doğaya hem de ekonomiye katkı sağlamak için toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi gerektiğini belirten Yalçın, “Malumunuz okullarımız açıldı. Efeler’de yoğun olan trafik yoğunluğu daha da arttı. Vatandaşlarımızdan isteğimiz otobüs duraklarına özel araçlarını park etmesinler. Şoförlerimiz duraklara giremiyor ister istemez de akan trafiği engelliyor. Bu konuda biraz daha duyarlı olursak herkes işini daha iyi yapabilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.