Soğucakpınar Köyünde Hıdırellez Bahar Şenliği Yapıldı

Soğucakpınar Köyünde Hıdırellez Bahar Şenliği Yapıldı

Bilecik Osmaneli ilçesi Soğucakpınar köyünde her yıl geleneksel olarak yapılan Bahar Şenliği (Hıdrellez) coşkuyla kutlandı.Soğucakpınar köy sakinleri hem gönüllerince eğlendi hem de Hıdrellezi kutladı...

Bilecik Osmaneli ilçesi Soğucakpınar köyünde her yıl geleneksel olarak yapılan Bahar Şenliği (Hıdrellez) coşkuyla kutlandı.

Soğucakpınar köy sakinleri hem gönüllerince eğlendi hem de Hıdrellezi kutladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren şenlik alanına akın eden vatandaşlar, etkinliğin tadını çıkardı. Yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Soğucakpınar Köy Muhtarı Aydın Erol, her yıl geleneksel olarak yapılan Hıdrellez şenliklerinin artık geleneksel olarak kutlandığını ve kutlanmaya da devam edeceğini belirterek, "Burada birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının daha da güçlendiğine şahit oluyoruz. Bu şenlikleri köyümüzde her yıl geleneksel olarak düzenliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz açısından hayırlı uğurlu olur. Katılımlarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan etkinliğe, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,AK Parti Bilecik İl Başkanı aynı zamanda Milletvekil 2. Sıra adayı Ramazan Kurtulmuş Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclisi Üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerive davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam saatlerine kadar devam eden şenlik programı kapsamında tüm katılımcılara yufka, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.