‘SOĞUK SUYLA DUŞ AL’

‘SOĞUK SUYLA DUŞ AL’

Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan AK Parti Nazilli İçe Başkanı İmran Acar’a MHP cephesinden bir o kadar çarpıcı cevap geldi: “Soğuk suyla duş al da aklın başına gelsin”

Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, Nazilli’de Pazar günü bir yerel seçim yapılması halinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde ettikleri oy oranıyla Belediye Başkanlığı’nı kazanabileceklerini ifade etmişti. Acar, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız oy oranıyla yarın Belediye Başkanlığı seçimi olsa başkanlığı kazanarak yerelde de iktidar oluruz. Yeni bir yönetim olmamıza rağmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde 315 sandıkta paralel yapı unsurlarıyla kıyasıya mücadele ettik” şeklinde konuşmuştu.

• ‘DİZİ SENARYOSU MU YAZIYORSUN?’

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar’a ‘jet’ yanıt MHP’li Nazilli Yönetim Kurulu Üyesi Birol Çavuş’tan geldi. Sosyal paylaşım sitesinde Acar’ın açıklamaları değerlendiren birol Çavuş, “Kardeş ne içiyorsun bilmiyorum. İçtiğin nesne seni kendinden geçirmiş, hayallere dalmışsın. Soğuk suyla duş al da aklın başına gelsin. Siyaset mi yapıyorsun, dizi senaryosu mu yazıyorsun?” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

1508birolakp.jpg

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İMRAN ACAR NELER SÖYLEMİŞTİ?

17910.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum