Sokak ortasında infaz

Sokak ortasında infaz

Aydın’da 6 yıl önce kan davalı olduğu kişilerce ateş açılan minibüsünde yara almadan kurtulan Bayram Aksoy (59), bugün öldürüldü. Aksoy’u öldürerek kayıplara karışan 3 kişinin aranmasına başlandı. Aksoy’un 26 yıldır kan davasından kaçtığı öğrenildi.

Olay, saat 18.15 sıralarında Aydın merkez Efeler ilçesi Ata Mahallesi 691. Sokak numara 23 adresindeki evin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde ikamet eden Bayram Aksoy (59), öğle saatlerinde ağabeyinin ikamet ettiği ve sürekli olarak uğradığı Ata Mahallesi’ndeki kahveye geldi. Bir süre sonra kahveden ayrılan Aksoy yolda yürürken yanına 81 plakalı koyu renkli bir araç yanaştı. Araçtan inen bir kişi, uzaklaşmaya çalışan Aksoy’u arkasından takip ederek, belinden çıkardığı silahla birkaç el ateş etti. Başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aksoy, kanlar içinde yere yığıldı. Bayram Aksoy’un yanından uzaklaşan şüpheli, kısa süre sonra beraberinde bir kişiyle tekrar olay yerine geldi. Silahlarını çıkaran 2 şüpheli, şarjörlerindeki tüm kurşunları Aksoy’a sıkarak hızla bölgeden uzaklaştı. Silah sesini duyarak dışarı çıkan çevre sakinleri, zanlıların uzaklaşmasının ardından durumu polis ve 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başına çok sayıda kurşun isabet eden Aksoy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Görgü tanıklarının şüphelilerin olay yerine geldikleri aracın Tepecik Mahallesi istikametine, cinayeti işleyen 2 zanlının ise olay yerinin 100 metre ilerisindeki enginar bahçesine girerek uzaklaştığını söylemesi üzerine bölgede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Öğle saatlerinden sonra Aydın’a giriş yapan 81 plakalı araçları ve içerisinde bulunanları MOBESE kameralarından tespit eden polis ekipleri, eşkale uyan kişi ve araçların bilgilerini çevre ilçe ve illerdeki güvenlik güçleriyle paylaştı.

6 YIL ÖNCEKİ SALDIRIDAN YARALI KURTULMUŞ

Olayda hayatını kaybeden Bayram Aksoy’un 20 yıl önce Erzurum’da başlayan kan davasından kaçarak, Aydın’da minibüsçülük yapmaya başladığı öğrenildi. 1 Eylül 2008 tarihinde Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi’ndeki evine dönen Aksoy’un 09 M 0559 plakalı minibüsüne kan davalıları D.Ç. ve B.Ç. kardeşler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildiği ve bu saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı. Olayın ardından Aksoy’u takip eden kan davalılarının sürekli gittiği kahvehaneyi tespit ederek pusu kurdukları ifade edildi. Aksoy’un cesedi, otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

sokak-ortasinda-infaz.jpg

aw077970_01.jpg

aw077970_03.jpg

aw077970_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.