Söke Belediyesi, 1'inci Aydın Tanıtım Günleri'nde yerini aldı

Söke Belediyesi, 1'inci Aydın Tanıtım Günleri'nde yerini aldı

İzmir'de Aydın ve İlçelerinin katılımıyla gerçekleşen fuar güçlü bir Aydın esintisi yaşatıyor. 1. Aydın Tanıtım Günleri'nin açılışı yapılırken 21 Aralık Pazar akşamı son bulacak.

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği tarafından organize edilen ana katılımcıları Aydın Büyükşehir Belediyesi ve TARİŞ İncir Birliği olan 1. Aydın Tanıtım Günleri'nde Söke Belediyesi de yer alıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı 3. Hol'de gerçekleşen Aydın Tanıtım Günleri'nde yer alan stantta Söke Belediyesi kenti turizm ve kültür bakımından tanıtımının yanında tarım, sanayi ve ticari yönü ile yörenin önde gelen ürünlerini de tanıtıyor. 1. Aydın Tanıtım Günleri'nde oldukça yoğun ilgi gören Söke Belediyesi standı katılımcıların oldukça beğenisini kazanıyor.

Kentin tanıtımına katkı sağlayacak etkinlikler ve organizasyonlar içerisinde olmanın faydalı olacağına inandığını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "İzmir'de Aydın il ve ilçelerini bir araya toplayan böylesi bir etkilikte yer aldık. Sökemizin tanıtımı, zaten güçlü olan adının daha fazla duyulmasını, ilçemizin çok yönlü özelliklerinin daha fazla kişi tarafından bilinmesi için çaba sarf edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.