Söke Ege Koleji Kız Voleybol Takımı 3. Lig’de

Söke Ege Koleji Kız Voleybol Takımı 3. Lig’de

Isparta’da yapılan bölge finallerinde şampiyon olan Söke Ege Koleji Voleybol takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve direk 3. lige yükseldi.

Muğla, Denizli ve Antalya şampiyonlarını yenen Söke Ege Koleji Voleybol takımı önümüzdeki yıl 3. ligde Aydın’ı temsil eden tek takım kız voleybol takımı olacak.

Söke Ege Koleji Kız Voleybol takımı Antrenörü Mutlu Yıldırım, başarılarının tesadüf olmadığını belirterek “Aydın Şampiyonu olurken grup maçlarında Aydın Büyükşehir Belediyespor, Kuşadasıspor ve Didim Belediyespor gibi güçlü takımları yenerek Aydın şampiyonu olduk. Daha sonra bölge finallerine katıldık. Isparta’da Muğla, Denizli ve Antalya şampiyonları ile karşılaştık. Mükemmel maçlar çıkardık. Oynadığımız 3 maçı da 3-1 lik skorlarla kazanıp şampiyon olduk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Önümüzdeki yıl 3. ligde Aydın’ı temsil eden tek takım biz olacağız. Bu ilimiz içinde önemli. Bu takımla uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Oyuncularım 6 yıldır bir aradalar. Birbirlerini çok iyi tanıyorlar. 3. ligde Sökeli voleybolcularla devam etmek istiyoruz. Bize yardımlarını esirgemeyen Ege Koleji Kurucusu Rıdvan Özen beye teşekkür ediyorum. Şunun bilincindeyiz. 3. lige çıkmak zordu, ancak 3. ligde kalıcı olmak daha zor. Orada kalıcı olmak için çalışacağız”dedi.

Söke Ege Koleji Kız Voleybol takımını ilk kabul eden ise Spor ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın oldu. İl Müdürü Zeynel Akın, “İlimizde sporun her branşında mücadele takımları en üst lige taşımak için Müdürlüğümüz olarak yapılabilecek her şeyin yapılması çabası içerisindeyiz. Kulüplerimizin başarılı olabilmeleri için kulüplerimizle el ele bir çaba içerisindeyiz. İlimiz kulüplerinin bir üst lige çıktığı gün bizim için bayramdır. Biz bu bayramı her zaman yaşamanın gayreti içinde olmanın heyecanını yaşamaktayız. Söke Ege Koleji Kız Voleybol takımını, Antrenörü Mutlu Yıldırım’ı ve yöneticilerini gönülden kutluyor,3.ligde başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.