Söke Kaymakamlığı’na Iso 9001 ve Başarılı Ekip Ödülü

Söke Kaymakamlığı’na Iso 9001 ve Başarılı Ekip Ödülü

Söke İlçe Kaymakamlığı ISO 9001 kalite belgesi alırken; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yürüttüğü ‘Yaşlı Çınarlara Vefa’ Projesi ile ilgili olarak Başarılı Ekip ödülünü almanın sevincini yaşadi.

Söke İlçe Kaymakamlığı ISO 9001 kalite belgesi alırken; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yürüttüğü ‘Yaşlı Çınarlara Vefa’ Projesi ile ilgili olarak Başarılı Ekip ödülünü almanın sevincini yaşadı.

Bir süre önde ISO 9001 kalite belgesini almak üzere çalışmalarına başlayan Söke İlçe Kaymakamlığı; kurum içi belge ve dosya düzenlerinin sağlanması, saha denetimlerinin yapılması gibi meşakkatli süreci geride bırakarak belgeyi almaya hak kazandı. 2014 yılında başlatılan ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile yapılan eğitim çalışmaları ile süreci geride bırakan İlçe Kaymakamlığı ISO 9001 kalite belgesini aldı.

Diğer taraftan yine KALDER tarafından düzenlenen ve Söke İlçe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ‘Yaşlı Çınarlara Vefa’ Projesi ile başvurulan yarışma sonuçlandı. Yarışmada kamu kurumları kategorisinde proje en iyi ekip ödülünü almaya hak kazandı. İzmir Hilton Otel’de yapılan sempozyum ve ödül törenine katılan ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve kaymakamlık ekibi ödüllerini aldı.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Kaymakamlık personelimiz mesai ile sınırlı kalmadan çok çalıştılar. Yapılan tüm işlemler, dosyalamalar yenilendi. Kalite belgesinin alınması için uygun hale getirildi. Gerek ISO 9001 kalite belgesinin alınmasında, gerekse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetimizle birlikte yürüttüğümüz projede personelimiz büyük emek harcadılar. İki mutluluk da hak edildi. Vakfımız ‘yaşlı çınarlara vefa’ projesini yürütmeye devam edecek” dedi. İlçe Kaymakamı Demirezer, Kaymakamlık personeli ve vakıf mütevelli heyetine teşekkür etti.

ISO 9001 kalite yönetim sistemi belgesinin önemine değinen Kaymakam Mehmet Demirezer; İlçe Kaymakamlığı olarak aldıkları belgenin özellikle ilçedeki diğer kamu kurumlarına örnek olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.