Söke, Önümüzdeki Haftayı Dolu Dolu Geçirecek

Söke, Önümüzdeki Haftayı Dolu Dolu Geçirecek

Söke’de bu hafta oldukça renkli geçecek. Çocuk Şenliği, Uçurtma Şenliği, Karakaya Şenliği ve Sulu Boya Resim Sergisi meraklılarını bekliyor.

Söke Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında 23 Nisan 2014 Çarşamba günü çocuk şenliği düzenlenecek. Söke Merkezde Atatürk şehir Parkı’nda, Bağarası Mahallesi’nde Kemalpaşa İlkokulu bahçesinde ve Güllübahçe Mahallesi Güllübahçe İlkokulu bahçesinde dev oyun parkurları kurulacak. Etkinlikte sürpriz yarışmalar, interaktif oyunlar, süper kahramanlar ve yarışmalar yapılacak. Çocuk şenliği üç ayrı noktada saat 11.00’de başlayacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında 26 Nisan 2014 Cumartesi günü ise geleneksel Uçurtma Şenliği’nin 9.’su gerçekleşecek. Söke Novada Outlet’in katkılarıyla yapılacak olan Uçurtma Şenliği’nde uçurtmalar yine ücretsiz dağıtılacak. Gökyüzünün rengarenk boyanacağı etkinlik Novada Outlet Otopark alanında saat 13.00’de başlayacak.

KARAKAYA ŞENLİĞİ 6. KEZ

Söke’nin mahallelerinden biri olan Karakaya Köyü’nde bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan “Tarih Öncesi Kaya Resimleri Karakaya Şenliği” 27 Nisan 2014 Pazar günü gerçekleşecek. Söke İlçe Kaymakamlığı, Söke Belediyesi, Karakaya Muhtarlığı ile Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) tarafından düzenlenen Karakaya Şenlikleri; Karakaya Köyü Kavalan Mevkii’nde yapılacak, saat 11.00’de başlayacak.

SULU BOYA RESİM SERGİSİ

Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında 28 Nisan 2014 Pazartesi günü resim sergisi açılışı yapılacak. Sökeli sanatçılar Nesrin Öder ve Gülhiz Uçar’ın eserlerinin yer alacağı “Düş Gezginleri” isimli sulu boya resim sergisi Bedesten Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak. Sergi açılışı saat 16.30’da gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.