Söke'de 2 terörist  daha var

Söke'de 2 terörist daha var

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, Özdemir Sabancı suikastı sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman'ın yakalanmasından sonra, Söke jandarma ve polis ekipleri, ilçenin giriş çıkışlarında geniş çaplı asayiş uygulaması başlattı.

Söke Otogarı'nda geçtiğimiz salı günü yakalanan Özdemir Sabancı suikastı sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman'ın yakalanmasından sonra aynı şekilde yurda giriş yapıp sansasyonel eylemler yapmayı planladığı belirtilen 2 teröristin daha kimlikleri belirlendi. Sahte kimlik kullanan Şerif Turunç ile Bilgehan Karpat'ın isimleri, tüm emniyet birimlerine fotoğraflarıyla birlikte dağıtıldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Yurda turistik bölgelerden giren zanlıların Söke tarafından gelmeleri şüphesi üzerine Söke jandarma ekipleri ve polis ekipleri ilçenin giriş çıkışlarında asayiş uygulamasını sıklaştırdı. Jandarma, Didim-Milas Karayolu üzerinde bulunan Sarıkemer Mahallesi'nde mobil istasyon kurarak, tüm araçları durdurup kimlik sorgulaması uygulaması yapıyor. Gece gündüz devam eden asayiş uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.