Söke’de Çocuk Hakları Etkinlikleri Düzenleniyor

Söke’de Çocuk Hakları Etkinlikleri Düzenleniyor

Söke Belediyesi öncülüğünde Söke Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen Çocuk Hakları Günü etkinlikleri yapılıyor.

Söke’de birkaç yıldır gerçekleştirilen ve her yıl 20 Kasım’da Çocuk Haklarına dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen etkinlikler dizisi bu yılda başladı. Hafta başından bu yana Söke’ye bağlı çevre mahallelerde çocuk haklarına ilişkin bilgilendirmenin yer aldığı broşürler dağıtılmaya başlandı. 22 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliğinin, çocuk şenliğine dönüşmesi bekleniyor. Saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanında başlayacak etkinlikte Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Oyuncuları Dans Gösterisi yapılacak. Kitlesel basın açıklamasının yapılacağı etkinlikte çocuk haklarına dikkat çekmek üzere yürüyüş gerçekleştirilecek. Daha sonra saat 13.00’den itibaren Söke Novada Outlet’te gerçekleşecek çocuk şenliğinde interaktif oyunlar, Yıldızlar Korosu konseri, yüz boyama ve jonklör gibi etkinlikler çocuklarla buluşacak.

“İPEK ONGUN SÖKELİLERLE BULUŞUYOR”

Türkiye’nin önde gelen ünlü yazarlarından olan İpek Ongun 22 Kasım Cumartesi günü Sökelilerle buluşuyor. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle Sanat Edebiyat ve Kitap Günlerine katılamayan İpek Ongun, Sökeli okurları ile Cumartesi günü Söke Novada Outlet’te gerçekleşecek söyleşi ve imza gününde buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.