Söke’de Dünya Çiftçiler Günü Kutlandı

Söke’de Dünya Çiftçiler Günü Kutlandı

Söke Ziraat Odası tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Dünya Çiftçiler Günü kutlaması yapıldı.

Söke Ziraat Odası tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Dünya Çiftçiler Günü kutlaması yapıldı. Söke Ziraat Odası önünde gerçekleşen kutlama etkinliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi pilav dağıttı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi başta olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri ile Sökeli çiftçilerin katılığı etkinliğe katılanların tümü; Sökeli üreticilerin Dünya Çiftçiler Günü kutlamalarına ortak oldu.

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş ve Meclis Başkanı Yılmaz Özel başta olmak üzere Ziraat odası Meclis üyeleri konukseverliklerini göstererek, misafirlerini ağırladı; Çiftçiler Günü nedeniyle tüm Sökeli çiftçiler adına tebrikleri kabul etti.

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş sorunlarının belli olduğunu belirterek; “Önümüzdeki yıllarda daha mutlu ve ferah ortamlarda, üretim maliyetlerinin azaldığı, üreticilerin tam anlamıyla desteklendiği bir ortamda Çiftçiler Günü’nü kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.