Söke’de Engelliler Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Söke’de Engelliler Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

Söke’de Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Söke Belediyesi ve Söke Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle Engelliler Haftası kutlamaları daha da renklenecek.

Engelliler Haftası kutlama programı 11 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Engelliler Yürüyüşü ile başlayacak. Söke şehir merkezinde gerçekleşecek yürüyüş Belediye Meydanında sona erecek. Ancak Belediye meydanında engelli vatandaşlar için hazırlanan müzikli eğlence başlayacak.

12 Mayıs Salı günü ise Söke Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Parkı’n açılışı gerçekleştirilecek. İşkur yönetim binası yanında yapılan Engelsiz Parkı’n açılışı saat 11.00’de gerçekleşecek ayrıcabu açılış töreninde Söke’nin gözleri görmeyen iki kardeşi Mizgin ve Ömer Taşdemir konser verecek. Engelliler Haftası kutlama programı salı günü akşam saat 19.00’da Uğur Mumcu parkı Amfi Tiyatro’da konser ve eğlenceyle devam edecek. Etkinlikte Bandırma Engelli Çocuk Korosu Konseri ve Ritim Grubu gösterisi yer alacak.

13 Mayıs Çarşamba Günü Özel Ege Koleji Konferans Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenene resmi kutlama programı gerçekleştirilecek.

14 Mayıs Perşembe günü engelliler haftası kutlamaları Yenikent Mahallesi Cem Evi yanında gerçekleşecek uçurtma şenliği ve piknik etkinliği ile son bulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.