Sökespor U 19’dan üç oyuncu hastanelik oldu

Sökespor U 19’dan üç oyuncu hastanelik oldu

Aydın 1. Amatör U 19 2. Grup’ta lider olan Sökespor U 19 takımı deplasmanda karşılaştığı İncirliova Belediyespor U 19 takımını 4-2 mağlup etti.

 

 Karşılaşmada Nezir Ünal’ın alnı yarıldı. Yahya Can Akkuş’un dizi döndü. Muhammet Erginsoy’un da kalbi sıkıştı ve üç oyuncuda hastanelik oldu.

Maçın 10’uncu dakikasındaki kafa topunda rakibiyle çarpışan 2 numaralı oyuncu Nezir Ünal’ın kaşı açıldı. Kanın durmaması üzerine sahaya 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Ambulansa alınan Ünal’ın ilk tedavisi yapılırken, 20’ci dakikada bu kez 8 numaralı oyuncu Yahya Can Akkuş’un saha içinde dizi döndü. İki oyuncu da aynı ambülansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

GOLDEN SONRA KALBİ SIKIŞTI

İki oyuncunun hastaneye kaldırılmasının ardından Sökespor, maçın son dakikalarında Muhammet Erginsoy’un attığı golle skoru 4-2 yaptı. Golden sonra hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı. Sahadan ayrılırken son golün sahibi Muhammet Enginsoy kalbinin sıkıştığını söyleyerek olduğu yere yığıldı. Kalbi sıkışan oyuncunun yardımına arkadaşları ve antrenörü koştu. Sporcunun durumunu ciddi gören görevliler, ikinci bir ambülansı sahaya çağırdı. Kalbi sıkışan Muhammet Erginsoy da diğer iki arkadaşının kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARKADAŞLARINI HASTANE ÖNÜNDE BEKLEDİLER

Üç oyuncunun hastaneye kaldırılması takım arkadaşlarını üzdü. Takım arkadaşları otobüsle hastaneye arkadaşlarının durumunu öğrenmeye gitti. Yahya Can Akkuş, Nezir Ünal ve Muhammet Erginsoy’un durumunu merak eden takım arkadaşları uzun süre hastanenin kapısında bekledi. Arkadaşlarının durumlarının iyi olduğunu öğrenenince de mutlu oldular.

Sökespor Kulüp Müdürü İdris Akça ve altyapı antrenörü Süleyman Uzgu da oyuncularını yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.