Sonunda Bunu da Yaptılar!

Sonunda Bunu da Yaptılar!

"Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve ekibinin karda mahsur kaldığı, Büyükşehir görevlilerinin müdahalesiyle kurtarıldıkları" yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yandaş medya kurumlarına gönderilen haber metninde "Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve ekibinin karda mahsur kaldığı, Büyükşehir görevlilerinin müdahalesiyle kurtarıldıkları" yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Kaşıkçılar mahallesine düğün salonu açılışı için giden Başkan Alıcık, Büyükşehir’in yanlı yayın organlarının yaptığı haberlere sert yanıt verdi. Nazilli Belediye ekiplerinin önceden yolları açtığını ifade eden Başkan Alıcık, mahsur kalmadıklarını ve bu konun Büyükşehir ekiplerince çarpıtıldığını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sitesinden de yayınlanan metinde adının kullanılarak yalan haber yapılmasını esefle kınadığını ifade eden Alıcık; “Cumartesi günü düğün salonu açılışı sebebiyle Kaşıkçılar mahallesindeydik. Ekiplerimiz gitti yolları açtı. Yolu açtıktan sonra muhtar arkadaşlarımızla beraber o yoldan geçtik. Mahsur kalmak gibi bir durum mümkün değil. Kaşıkçılardaki açılıştan sonra da muhtarlarla döndük yolda kartopu oynadık. Şahsımla alakalı yapılan yalan haberlere itibar etmeyiniz. Halkımız bu algı operasyonlarını görmektedir. Sandıkta cevabımızı verdiklerimizin bir yarası olmasa bu denli girişimlerde bulunmazlar. Biz hizmet yapıyoruz onların ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor” dedi.

34324343.jpg

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.