Sorgun Belediyespor’da Hedef Tekrar Bal Ligine Çıkmak

Sorgun Belediyespor’da Hedef Tekrar Bal Ligine Çıkmak

Yozgat’ı 5 sezon Bölgesel Amatör Liginde temsil eden ancak bu sezon maddi sıkıntılar nedeniyle tekrar Yozgat Süper Amatör Ligine düşen Sorgun Belediyespor’da önümüzdeki sezon hedefini tekrar BAL Ligi...

Yozgat’ı 5 sezon Bölgesel Amatör Liginde temsil eden ancak bu sezon maddi sıkıntılar nedeniyle tekrar Yozgat Süper Amatör Ligine düşen Sorgun Belediyespor’da önümüzdeki sezon hedefini tekrar BAL Ligi olarak belirledi.

Sorgun Belediyespor’u yeni Antrenörü Mustafa Arslan, önümüzdeki sezon Yozgat Süper Amatör Liginde kendilerini misafir olarak gördüklerini belirterek, “Takımımız 5 sezon mücadele ettiği BAL Liginde bu sezon büyük bir tahlihsizlikle Yozgat Amatör Ligine düştü. Ancak biz burada kendimizi kalıcı değil, misafir olarak kabul ediyoruz. Şuanda önümüzdeki sezon için çalışmalarımızı başlattık. BAL Ligi, 3 Lig ve 2.Lig gibi üst liglerde görüştüğümüz genç arkadaşlarımız bulunuyor. Hedefimiz önümüzdeki sezon Yozgat Süper Amatör Liginde şampiyon olarak tekrar BAL Ligine yükselmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarımız hız kazanaca" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.