Sosyal Bilimler Lisesi, Bölge 3’üncüsü oldu

Sosyal Bilimler Lisesi, Bölge 3’üncüsü oldu

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi, Ege Bölgesi genelinde bulunan tüm resmi, özel, Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler Liseleri arasında yapılan 17’inci Özel Ege Lisesi Matematik Yarışmaları’nda Bölge 3’üncüsü oldu.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi 1 Mart tarihinde Ege Bölgesi genelinde bulunan tüm resmi, özel, Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler Liseleri arasında yapılan 17’inci Özel Ege Lisesi Matematik Yarışmaları’nda 10’uncu sınıf öğrencisi Sezai Karaoluk ile Bölge 3’üncüsü oldu. 32 okulun katıldığı yarışmalarda 11’inci sınıflarda Ali Can Olgen ile 7’inci olan okul, bölge genelinde birçok Fen, Anadolu ve Sosyal Bilimler Lisesi’ni geride bırakarak Nazilli’nin bir kez daha gururu olmayı başardı.

• TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLEYECEKLER

Okul Müdürü Ali Çomruk, Matematik Olimpiyat Takım Kaptanı okul öğretmenlerinden Namık Kandemir’i ve öğrencileri tebrik etti. Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi’nin sene başında oluşturduğu Matematik Olimpiyat Takımı’nın düzenli çalışmaları sonucu bu başarıyı elde ettiğini ifade eden Ali Çomruk, “Okulumuzda ayrıca oluşturduğumuz Sosyal Bilimler Olimpiyat ve Proje Ekibimizle USOBO, Tübitak Araştırma Projeleri ve fuarlara hazırlanıyoruz. Bu yıl okulumuz TÜBİTAK Ortaöğretim Kurumları arası araştırma projeleri kapsamında 6 proje ile başvuru yaptı. 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde okulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenleyeceğiz. Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi olarak hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

nazilli-sosyal-bilimler-lisesi-(1).jpg

nazilli-sosyal-bilimler-lisesi-(2).jpg

nazilli-sosyal-bilimler-lisesi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum