Soylu 50 Gramlık Oy Pusulası İle Neler Değiştiğini Anlattı

Soylu 50 Gramlık Oy Pusulası İle Neler Değiştiğini Anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kalkınma Mahallesi’nde AK Parti İl Gençlik Kolları Seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.Soylu’nun yanı sıra açılışa AK Parti Trabzon İl Başkanı H...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kalkınma Mahallesi’nde AK Parti İl Gençlik Kolları Seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Soylu’nun yanı sıra açılışa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon milletvekili adayları Ayşe Sula Köseoğlu, Nihat Tosun ve Salih Cora katıldı.

Türkiye’nin sorumluluklarını bildiklerini ifade eden Soylu, "Gençlik bugünün ve geleceğin teminatıdır.Türkiye’nin yarınlarını inşa ediyoruz. Yeni Türkiye’nin oluşabilmesi, bütün dünyada herkesin kabul ettiği bir Türkiye’nin kabul edilebilmesi için güçlü adımlar atıyoruz. İyi ve doğru istikamette gidiyoruz. Medeniyetimizin bize önerdiği istikamette gidiyoruz. Tarihimize, bugünümüze ve geleceğimize ışık tutan bir istikamette gidiyoruz. Sorumluluklarımızın ne olduğunu biliyoruz” dedi.

Soylu, 7 Haziran’daki genel seçimlerin önemine işaret ederek, “7 Haziran büyük bir eşiktir. Demokratik ülkelerde ülkelerin geleceği seçimlerle, 50 gramlık oy pusulası ile belirlenir. 50 gramlık oy pusulası işçinin, emeklinin, gençlerin, annelerin, memurun, şoförün, bu ülkede yaşayan her bireyin aslında geleceğini ortaya koymaktadır. Onun için çok çalışmalıyız. 50 gramlık oy pusulası ile neler değişti. 50 gramlık oy pusulası ile bugün Merkez Bankası’ndaki döviz rezervimiz 27 milyar dolardan 130 milyar dolara çıktı. 50 gramlık oy pusulası ile 28 Şubat’ta 15 yaşına kadar gençlerimizin ve çocuklarımızın dinimizi öğrenmesini engellemek isteyenlere karşı ‘hayır biz size bunu yaptırmayız’ diyen bir anlayış ortaya çıktı ve bugün liselerde Kuran’ı Kerim de okutuluyor, peygamber efendimizin hayatı da öğretiliyor. 50 gramlık oy pusulasıyla hukukun üstünlüğü, adalet çıktı, Trabzon’a yatırım çıktı. Yapılamayan, hem de bütün Karadeniz’i birbirine bağlayan Karadeniz Sahil Yolu çıktı” diye konuştu.

Seçim irtibat bürosunu açılışı sonrası Soylu partili gençlerle masa tenisi oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.