Söz verdi hala tutmadı!

Söz verdi hala tutmadı!

Nazilli'ye bağlı Ovacık Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, seçim döneminde Doğandere mevkisinin yolununun yapılacağı sözünü veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı göreve davet etti.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Ovacık Mahallesi'nin Doğandere mevkisinde yaşayan vatandaşlar her gün patika yol ve derelerden geçerek ulaşımlarını sağlıyorlar. 31 Mart seçim çalışmalarında Ovacık Mahallesi'ne giden Millet İttifakı  Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, Doğandere'de yaşayan vatandaşların yol talebi üzerine "Seçimden sonra ilk işim bu yolu yapmak olacak, söz veriyorum" diyerek oy istedi. Seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, Doğandere'de yaşayan vatandaşlara verdiği sözü 5 aydır tutmadı.
Başkan Özcan'ın kendilerine verdiği yol sözünü tutmalarını isteyen mahalle sakinlerinden Nuri Güneş, "Belediye başkanımız, seçimler bittiğinde ilk işinin bu yolları düzeltmek olduğunu bize söz verdi. Ama biz her gün patika yolları aşarak işimize gidiyoruz. Traktör ve motosikletin dışında yoldan başka araç ilerlemiyor. Başkanı göreve davet ediyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum