Sp Genel Başkanı Kamalak: “Seçimlerde Beklediğimiz Sonucu Alamadık”

Sp Genel Başkanı Kamalak: “Seçimlerde Beklediğimiz Sonucu Alamadık”

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 7 Haziran seçimlerinde beklediklerini alamadıklarını söyledi.Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Antalya il teşkilatında 7 Haziran se...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 7 Haziran seçimlerinde beklediklerini alamadıklarını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Antalya il teşkilatında 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. 7 Haziran Genel seçimlerinden bekledikleri sonucu alamadıklarını belirten Kamalak, “Biz doğrusu daha yüksek bir sonuç bekliyorduk. Beklediğimiz sonucu alamadık. Arazi böyle değildi. Ama sandıktan çıkan sonuç farklı oldu. Burada bir sorumluluk bir mesuliyet varsa hiç şüphesiz ki bu bana aittir. Ama şunu ifade edelim bütün teşkilatımızla beraber elimizden gelen çabayı sarf ettiğimiz kanaatindeyim” dedi.

SAADET PARTİSİ BİR DAVA PARTİSİ

Saadet Partisi’nin sadece seçim zamanı çalışan bir siyasi parti olmadığını, Saadet Partisi’nin bir dava partisi olduğunu kaydeden Genel Başkan Mustafa Kamalak, “Bizler samimiyetle çalışarak kardeşlerimizi göreve davet edeceğiz. Gelmez ise sorumluluk kendisine ait olacaktır. Bizim görevimiz davet etmek. Biz zaferden değil, seferden sorumluyuz. Yani zafer için gerekli şartları eksiksiz olarak yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.

“Eğer okçular tepesini boş bırakıp zafer bekliyorsak emin olun biz azap bekliyoruz demektir” diyen Kamalak şöyle konuştu;

“Okçular Tepesi’nin ne manaya geldiğini biliyoruz. Uhud savaşı başlarken Peygamber Efendimiz (S.A.V.) kardeşlerimizi Okçular Tepesi’ne yerleştirmiş ve sakın burayı bırakmayın demişti. Yensek de yenilsek de buradan ayrılmayın diyordu. Ne yazık ki savaşın kazanıldığı bir anda zafer nasıl olsa kazanıldı diyerek Okçular Tepesi’ndeki kardeşlerimiz orayı boşalttılar. Başlarındaki komutanın bütün ısrarına rağmen kazanılmış olan zaferi kaybettik. Burada Okçular Tepesi her bir ilçemizdir, mahallemizdir, sokağımızdır, sandıktır, teşkilatımızdır, kadın kollarımızdır, gençlik kollarımızdır. Buraların her biri cihad ordusu bakımından birer Okçular Tepesi’dir.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, “Şu solcu, şu aşiretten demeyeceğiz. Bu ülkenin her bir ferdi bizim. Ayyaşı da bizim, sarhoşu da bizim, serkeşi de bizim, ateisti de bizim. Birlikte yola çıktığımız ancak daha sonra bizden ayrılan, yolu sapan kardeşlerimiz oldu.Sapmış olan kardeşlerimize cihad ordusundan ayrılmanın sorumluluğunun ne demek olduğunu hatırlatmamız lazım. Eli öpülesi ağabeylerimiz, Milli Görüş kahramanları gençlerin önünü açtıklarını söyleyerek davadan kopamazlar. Cihad insanlık içindir ve hiçbir cihad eri kenara çekilemez” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.