Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Spor Toto 3. Lig’deki play-off mücadelesinden başarılı bir şekilde çıkarak 2. Lig’e yükseleceklerine inandığını söyledi.Spor Toto 3. Lig’de norm...

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Spor Toto 3. Lig’deki play-off mücadelesinden başarılı bir şekilde çıkarak 2. Lig’e yükseleceklerine inandığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig’de normal sezon, hafta sonu oynanan müsabakalar ile sona erdi. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta yer alan ve sezonu 60 puanla 4. sırada tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, play off maçlarına kalma başarısını gösterdi. Play-off ilk maçında, Perşembe günü saat 16.30’da Yeni Diyarbakır ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapacakları ilk maçı değerlendiren, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Play-off’tan 2.Lig’e alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. Sahamızda Yeni Diyarbakır ile oynayacağımız ilk maçta, hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımıza, yeniden büyük sevinç yaşatmak istiyoruz. 2. Lig’e yükselmek için önümüzde 3 karşılaşma var. Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu engelleri aşacak güce sahiptir" dedi.

18 Mayıs Pazartesi günü yapılacak rövanş öncesi, ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini dile getiren Uzunoğlu, "İçeride oynayacağımız ilk maçtan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Taraftarlarımızın da, buna inanmasını istiyoruz ve kendilerini Perşembe günü saat 16.30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.