Su kuyusunda bulunan yanmış cesedin sır perdesi aralandı

Su kuyusunda bulunan yanmış cesedin sır perdesi aralandı

2 gün önce boş bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş, yakılmış cesedi bulunan kişinin Nazilli'den geçen kasım ayından bu yana kayıp olan 19 yaşındaki Ozan Solmaz'a ait olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, Solmaz'ın katil zanlısının pek çok suçtan sabıkalı olan ve bir ay önce uyuşturucu satmak suçundan cezaevine girdiği belirlenen arkadaşı 22 yaşındaki O.D. olduğunu tespit etti. Cezaevinde ifadesi alınan O.D., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

db66d05f-edc5-4111-a00b-3bd708a0df0f.jpg

Geçen 2 Nisan'da Denizli'nin Pamukkale ilçesi kırsal Yeniköy Mahallesi'ndeki sulama kanalı yanında bulunan 3 metre derinliğindeki boş su kuyusunda çöpleri temizlemek isteyen çevredeki tarla sahipleri, yanmış bir erkek cesedi görüp, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından tanınmayacak haldeki ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, ölen kişinin kimliğinin tespiti ve cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.

1fdaa680-c4b3-4371-a34c-d95d22be8c19.jpg

Otopside cesedin üzerinden yanmış kimlik parçaları çıktı. Yanmış kimlik parçalarının incelenmesi sonucunda cesedin Nazilli ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Ozan Solmaz'a ait olduğu tespit edildi. Geçen kasım ayından bu yana kayıp olan ve hakkında insan kaçakçılığı, hırsızlık ve uyuşturcu satmak gibi 5 ayrı suçtan yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine soruşturmayı genişleten jandarma, cesedin bulunduğu su kuyusunda Solmaz'ın cesediyle birlikte yanmış otomobil koltuk kılıfı da buldu. Buradan yola çıkarak olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası ve MOBESE kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma, öldürülen Solmaz'ın içinde bulunduğu otomobili tespit etti. Ardından Nazilli'de de çalışma yapan jandarma ekipleri, söz konusu otomobili yine MOBESE kamerası görüntülerinden yola çıkarak metruk bir evin bahçesinde, üzeri örtülerek gizlenmiş olarak buldu. Otomobili inceleyen jandarma, sağ ön koltuk kılıfının olmadığını ve olay yerinde buldukları yanmış kılıfın araçtakilerle uyduğunu belirledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum