Suç dosyası kabarık iki kardeş, İncirliova’da yakalandı

Suç dosyası kabarık iki kardeş, İncirliova’da yakalandı

İncirliova'da hareketlerinden şüphelendiği biri kız, ikisi erkek üç kişiyi takibe alan polis ekipleri, takip edildiklerini fark edip kaçmaya çalışan zanlıları yakaladı.

Yakalan iki kardeşten birinin cezaevi firarisi olduğu, diğerinin ise arandığı ortaya çıktı.

İncirliova Tren İstasyonu’nda T. O. (17), Tolga Oğuz (20) ve A. K (14), şüpheli tavırlarıyla vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar 155’i arayarak ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, tren istasyonunda üç kişiyi aramaya başladı. Polislerin geldiğini gören üç kişi, Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki zeytinlik alana doğru kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, kısa süren kovalamaca sonucunda yakaladığı üç kişiyi etkisiz hale getirerek Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

SUÇLARI KABARIK ÇIKTI

Emniyette alınan ifadelerinde sağlıklı bilgi vermekten kaçındıkları öğrenilen üç kişinin üzerinden kimlikte çıkmayınca, polis ekipleri kimlik tespiti için şüphelilerin fotoğrafları ile parmak izlerinden araştırma yaptı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrasında 17 yaşındaki T. O'nun hırsızlık, basit yaralama gibi 12 ayrı suç dosyasından, 20 yaşındaki Tolga Oğuz’un ise hırsızlık, yağma, basit yaralama ve kamu malına zarar verme gibi 21 suç dosyası olduğu ortaya çıktı. 14 yaşındaki kız çocuğu A. K'nin da 21 Temmuz günü evinden kaçtığı öğrenildi. Şüpheli iki kişi, emniyette ifadesinin ardından cezaevine gönderilirken, üç gün önce evden kaçan A. K. ise Efeler İlçesi’ndeki ailesine teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.