Süleyman Bülbül'den Savaş'a Eleştiri!

Süleyman Bülbül'den Savaş'a Eleştiri!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a eleştiride bulundu.

CHP'li mevcut Karacasu Belediye Başkanı ve Karacasu Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükyapıcı'yla birlikte Karacasu'da vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyareti yaptı. 31 Mart'tan sonra CHP'li 12 belediyeyi Millet İttifakı'nın gücüyle 17'ye çıkaracaklarını söyleyen Bülbül, Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın su faturalarıyla ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Bülbül, "Su ücretleri için Meclis'e önerge verdiğimizde bize karşı çıkan AK Partililerdi. Suya indirim yapacaklar da elektrik ve doğalgaz ne olacak?" dedi.

4be6de592e7ef0bd423c48e17f6fef0f.jpg

 

"AYDIN'A 16 YILDIR DEVLET YATIRIM YAPMADI"
Buharkent'e 16 yıldır yatırım yapılmadığını iddia eden Bülbül, "Buharkent'ten Didim'e kadar Aydın'ın hiçbir bölgesine 16 yıldır devlet yatırımı gelmedi. Karacasu'daki Ataköy Göleti ve hastane için Savaş ve Abdurrahman Öz defalarca söz verdi. Ama sözlerini tutmadılar. Bırakın AK Parti iktidarının yatırım yapmamasını AK Partili milletvekilleri de Aydın için verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmedi." diye konuştu.

2-336.jpg

 

"NEDEN RET OYU KULLANDINIZ?"
Türkiye'deki jeotermal kuyularının yüzde 60'ının Aydın'da olduğunu belirten Bülbül, "Aydın'ın birçok yerinde jeotermal kuyuları açtılar. Ve bu kuyular iyi denetlenmiyor. Büyükşehir adayı olmakla olmuyor. AK Parti Milletvekilleri önce jeotermal yüzünden biten tarıma ve doğa kirliliğine çözüm getirsin. Mecliste CHP'liler olarak Aydın tarımına zarar veren jeotermal ve Büyük Menderes'in kirliliğiyle ilgili önerge verdik. AK Partili milletvekillerine soruyorum: Neden red oyu kullandınız?" diye konuştu.

17cc4c3bf8b3cb13ae79492317bc87e0.jpg

 

"AYDIN AK PARTİ İKTİDARI TARAFINDAN CEZALANDIRILIYOR"
Aydın'a istihdam için devletin yatırım yapmadığını ve Aydın'ın tarımının, turizminin gittikçe kötüleştiğine dikkat çeken Bülbül, "Aydın, AK Parti iktidarı tarafından cezalandırılıyor. AK Parti iktidarının Aydın'a verdiği zararı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li belediyeler engellemeye çalışıyor." dedi.

Karacasu'da İYİ Parti'yle ittifak ruhunu yakaladıklarını belirten Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Karacasu'daki her mahallenin sorunlarını biliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'yla birlikte önümüzdeki dönem Millet İttifakı'nın gücüyle ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

1-369.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.