Sultangazi’de Geri Dönüşüm Ödülleri Dağıtıldı

Sultangazi’de Geri Dönüşüm Ödülleri Dağıtıldı

Sultangazi Belediyesi tarafından, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada dereceye giren okullara ödülleri törenle dağıtıldı.Sultangazi Belediyesi tarafından geri dönüşümün...

Sultangazi Belediyesi tarafından, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada dereceye giren okullara ödülleri törenle dağıtıldı.

Sultangazi Belediyesi tarafından geri dönüşümün önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyada dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda ayrıca, ilçede görev yapan geri dönüşüm firmalarına teşekkür plaketi takdim edildi. Sultangazi Nikah Salonu’nda düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Ceylan, Mustafa Birinci ve Mehmet Erdönmez, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda, 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi beğeni topladı.

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan, 21. yüzyılın en önemli meselelerinden birinin çevre olduğunu belirterek, geri dönüşümün önemine dikkat çekti. Çevreyi korumak için gerekli hassasiyeti gösterme gerekliliğine vurgu yapan Ceylan, “Çevre konusunda hassasiyet gösteren ve tedbirler alan ülkeler ve toplumlar rahat ediyor. Her insanın çevreye gereken önemi vermesi ve sorumluluk alması gerekiyor” dedi.

Programda ambalaj, cam atıkları, bitkisel atık yağ, elektronik eşya atıkları ile pil atıklarının toplanmasında Sultangazi Belediyesi’yle anlaşmalı geri dönüşüm firmalarına teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca geri dönüşüm kampanyalarıyla dereceye giren okullara da plaket ve ödüller verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.