SULTANHİSAR'DA ÇALINAN KOYUNLAR BULUNDU!

SULTANHİSAR'DA ÇALINAN KOYUNLAR BULUNDU!

Sultanhisar’da yaklaşık bir buçuk hafta önce bir vatandaşa ait ahırdan çalınan 30 civarı koyunu çalan iki şüpheli gözaltına alındı...

Sultanhisar’da yaklaşık bir buçuk hafta önce bir vatandaşa ait ahırdan çalınan 30 civarı koyun, Karacasu’nun Ataeymir Mahallesindeki dağlık bir alanda oturulmayan bir evin ağılında bulundu. Edinilen bilgiye göre yapılan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalınan koyunların peşine düştü. Koyunların Karacasu civarında olduğu haberini alan jandarma ekiplerinin sürdüğü iz sonucu çalıntı koyunları Ataeymir Mahallesindeki dağlık ve ormanlık alanda buldu. 
BOZDOĞAN PAZARINDAN ALMIŞLAR
Hayvan hırsızlarına yönelik soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Ataeymir Mahallesinde yaşayan T.Ü. H.Ç iki şüpheliyi hayvan hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla yakalayarak gözaltına aldı. Karakolda ifadelerine başvurulan zanlıların koyunları, Bozdoğan pazarından satın aldıklarını söyledikleri öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, çalınan hayvanların ise sahibine teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.