Sultanhisar'da Özlem Çerçioğlu o tesisin temelini attı

Sultanhisar'da Özlem Çerçioğlu o tesisin temelini attı

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Sosyal ve Spor Tesislerinin temel atma törenine katıldı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanhisar'ın Beşeylül Mahallesi'nde projelendirilen 4 milyon 300 bin liraya mal olması planlanan Sosyal ve Spor Tesislerinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu,CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya,CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP'li ilçe başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

5-003.jpeg

Törenin açılış konuşmasını yapan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Büyükşehir Belediyesinin son 4 yılda ilçeye 30 milyon liraya yakın yatırım yaptığını kaydetti. İlçedeki yol yapım çalışmalarına da dikkat çeken Yıldırımkaya, daha önceki ilçe belediye başkanlarının yatırım yapmadıklarını, bazı belediye arazilerinin AK Partililere peşkeş çekildiğini kaydetti. Sosyal ve Spor tesislerinin bir yıl önce yapılması gerektiğini fakat AK Partili siyasetçilerin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü' ne şikayet bulunmasından dolayı ertelendiğini ifade etti. Belediyenin bir kuruşunu dahi peşkeş çektirmediğini söyleyen Yıldırımkaya, "Gelsinler araştırsınlar, yanlış işimiz bulunursa namerdiz" dedi. 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da son 4 yıl içerisinde 1 milyar liranın üzerinde yatırımı hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Çerçioğlu şunları söyledi," Aydın için çiftçilerimiz için çok önemli olan ’Atça toptancı halinin’ açılışını yaptık . Biz 2014 yerel seçimlerinde Osman başkanla beraber size söz vermiştik.Alt yapı ,üst yapı ,yollar bütün eksikleri tamamlayacağız diye. Sultanhisar’da 40 yıl içinde yapılmayan hizmetleri biz 4 yıl içinde yaptık . Bu zamana kadar Sultanhisar’a 30 milyona yakın yatırım yaptık.Bugün sizlerle beraber temelini atacağımız Sultanhisar Sosyal ve Spor tesisimizin maliyeti de 4 milyon 300 bin lira. Yeter mi ? Yetmez,1 yılımız daha var seçimlere inanın en az 10 milyon liralık daha yatırım yapacağız.Biz bu zamana kadar büyükşehir olarak toplam 1 milyar 95 milyonluk yatırım yaptık. Aydın tarihinde böyle bir hizmet almamıştır. Yeterli mi elbette yetmez birçok hizmet yaptık yapmaya da devam edeceğiz.Hizmet bizim işimizdir ,biz yatırımlarımızla anılırız, biz icraatlarımızla anılırız. Birileri gibi gezmeyiz. Ben onlara; ‘ Turist Ömer ‘ diyorum kısaca. Turist Ömer gibi ortalıkta dolaşmayız, hizmet yaparız,yapmaya da devam edeceğiz. Tabii ki bu hizmetlerimizi kıskananlar oluyor , kıskanmaları çok normal ama daha birçok hizmet yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.Biz onlar gibi çok konuşmayız, biz onlar gibi gıybet etmeyiz,biz her zaman sizin yanınızdayız ,yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Biz her zaman fakir fukaranın yanında olduk,halkın yanında olduk 5 yıldızlı otellerde olmadık onlar gibi .Sırça köşklerinden ahkam kesiyorlar.Biz çiftçinin ,çilek üreticilerinin yanındayız, biz kadınların ,gençlerin , çocukların yanındayız.Bugüne kadar verdiğimiz hizmetler 2 katına çıkacak sözüm söz" dedi. 

6-003.jpeg

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar da AK Parti hükümetine yüklendi. Ülkenin iyi yönetilmediğini belirten Baydar, 24 Haziran seçimlerinde milletin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hoplatacağını ve kaçacak delik arayacağını ifade etti. Seçim sonucunda devleti teslim alacaklarını kaydeden Baydar, sağlık ve eğitimin bedava olacağını vaad etti. 
Konuşmaların ardından tesisin temeli buton basma töreniyle atıldı.

7-003.jpeg

8-002.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.