Sulu Tarımla Çiftçinin Yüzü Gülecek

Sulu Tarımla Çiftçinin Yüzü Gülecek

Sındırgı Belediyesi, Aktaş Mahallesinde gölet yapım çalışması başlattı.Sındırgı Belediyesi kırsal alanlardaki üreticilerin sulama sorununu çözmek için çalışmalara hız verdi. Kınık mahallesinde tamamla...

Sındırgı Belediyesi, Aktaş Mahallesinde gölet yapım çalışması başlattı.

Sındırgı Belediyesi kırsal alanlardaki üreticilerin sulama sorununu çözmek için çalışmalara hız verdi. Kınık mahallesinde tamamlanan göletten sonra Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kınık Mahallesi ile Aktaş Mahallesinin arasına gölet yapılması için harekete geçti. Kırsal kesimden kente göçün önlenmesi ve bölge halkının refah seviyesinin yükselmesi hedefiyle çiftçinin gelir artışını sağlayacak projelere ağırlık veren Sındırgı Belediyesi, suyun olmadığı bölgelerde sulu tarıma geçiş için düğmeye bastı.

Sulama göletinin yapımının tamamlanmasının ardından büyük bir eksikliğin giderileceğini kaydeden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “Kırsal mahallelerimizi şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerimiz devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda yeni mahallelerimizde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak altyapıdan üstyapı çalışmalarına, çocuk parklarından gölet yapımlarına kadar pek çok alanda Sındırgı Belediyesi olarak hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hedefimiz; Sındırgı’da yaşayan tüm hemşehrilerimize eşit hizmet götürmek. Kırsal bölgelerde yaşayan ve hayvan yetiştiren vatandaşlarımız ve çiftçilerimizin sıkıntısını çözmek için Sındırgı Belediyesi olarak sulama göletlerini hayata geçiriyoruz. Kırsal mahallelerimizde yapımı başlayan ve tamamlanan sulama göletleri sayesinde hayvan yetiştiricileri ve çiftçilerimiz rahat edecek. Bu kapsamdaki çalışmalarımız sürecek. Yapılan bu çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Aktaş Mahallesi’nde yapımına başlayacak olan sulama göleti mahalle halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.