‘Süper’ şampiyon Bozdoğan

‘Süper’ şampiyon Bozdoğan

Aydın Süper Amatör Lig’in son haftasında evinde Kuşadası Esnafspor’u ağırlayan lider Bozdoğan Belediyespor, karşılaşmadan 7-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bölgesel Amatör Lig’e yükselen yeşil- beyazlılar maç sonunda şampiyonluğu doyasıya kutladı. 
Bozdoğan ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Muhsin Onay ve Nurullah Narin, İlçe Emniyet Amiri Eşref Acar, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Yaşar Görmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Keskin, Bozdoğan Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kıvanç, Genel Sekreter Hasip Arıkan, Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Bozdoğan Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Mammacı ve çok sayıda Bozdoğan taraftarı izledi.  Karşılaşmayı baştan sona üstün götürerek 7-0’lık farklı skor ile şampiyonluğunu ilan eden Boz-Boz’lar maç sonunda taraftarıyla birlikte BAL’a yeniden yükselmeyi kutladı. 

“Bozdoğan’ın adını hep beraber duyuracağız” 

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, “Değerli Bozdoğanlılar bugüne kadar takımımıza vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. Bizde futbolcularımızla birlikte desteklerinizden dolayı sizleri alkışlıyoruz. Ayrıca şampiyonluk yolunda bize destek veren değerli Kaymakamımıza, Cumhuriyet Savcımıza, daire amirlerimize, kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerine, tüm belediye meclis üyelerine, teknik direktörümüze ve bu alnı açık pırıl pırıl çocuklara çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl hep birlikte Bölgesel Amatör Ligde Muğla’ya, Denizli’ye, Uşak’a, İzmir’e, gideceğiz orada da bu güzel ilçemizin adını hep beraber duyuracağız. Sağolun varolun” dedi.

Yapılan kupa töreniyle birlikte Bozdoğan Belediyespor’lu futbolcular, madalyalarını ve 2016-2017 Futbol Sezonu Aydın Amatör Süper Lig kupasını Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç’tan aldı.

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.