Suriye’li Yetimlere Biz Ümmetiz Platformundan Destek

Suriye’li Yetimlere Biz Ümmetiz Platformundan Destek

Kırşehir’de ikamet eden ve her yeri yanık Suriye’li yetime el uzatan Biz Ümmetiz Platformu, Türkmen yetim çocuklara da altın hediye ederek ihtiyaçlarını karşılamaları için destek oluyor.Kırşehir’de ya...

Kırşehir’de ikamet eden ve her yeri yanık Suriye’li yetime el uzatan Biz Ümmetiz Platformu, Türkmen yetim çocuklara da altın hediye ederek ihtiyaçlarını karşılamaları için destek oluyor.

Kırşehir’de yapılan ziyaretler kapsamında ismini vermek istemeyen Suriyeli yetim ile tanıştıklarını ve bakım masraflarını tamamen karşılayarak Ankara’ya götürdüklerini anlatan Biz Ümmetiz Platformu sözcüsü Muhammet Yaşar Kocadal, "Yaptığımız rutin aile ziyaretlerinde her yanı yanık halde bu yetim kardeşimizle tanıştık. Evlerinde çıkan yangında annesinin üzerine kapanması sonucu annesi ile birlikte kendisi de ciddi oranda yaralar almış, ailenin masraflarını karşılayarak tedavisini üstlendik. İnşallah kardeşimize ve annesine yardımımız dokunacak. Kırşehirlilerden gördüğümüz ilgiye yaptığımız yardımlar notasında bizlere kapı açan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kocadal, ’Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisinden de yola çıkarak Türkmen ailelere de destek olmak için iş adamlarının ve hayırseverlerin gönderdiği yardımları ailelere aktararak onlara katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.