Susamasaydı Canından Oluyordu

Susamasaydı Canından Oluyordu

Aydın’ın Efeler ilçesinde iş makinesinin yıktığı hafriyat, yandaki dairenin çok ince bir şekilde örülmüş olan duvarını yıktı. Su içmek için birkaç saniye önce yattığı çekyattan kalkan kız çocuğu, ölümden son anda kurtuldu.

Olay, Efeler İlçesi Güzelhisar Mahallesi 43 Sokak numara 18 adresinde bulunan binanın yıkımı sırasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; müteahhit firma tarafından yıkım işlemi devam ederken, iş makinesinin kopardığı büyük bir beton parçası bitişikte bulunan Nevzat Yalçın Pay Apartmanı'nın zemin katındaki Tarık Bozyiğit'e ait duvarına çarptı. Oturma odasının çok ince örülmüş olan duvarını yıkan parça, odanın ortasına kadar geldi.

SUSAMASI CANINI KURTARDI

Yıkılan duvara dayalı vaziyette bulunan çekyatta uzanıp televizyon izlemekte olan evin en büyük çocuğu 14 yaşındaki Tuğçe Bozyiğit, su içmek için mutfağa gitmek üzere yattığı yerden kalkıp birkaç adım attıktan sonra duvarın yıkıldığını gördü. Biraz önce yatmakta olduğu çekyatın duvarın altında gören kız çocuğu, gözyaşlarına boğuldu. Kocası işte olduğu için 5 çocuğuyla birlikte evde yalnız bulunan Şehnaz Bozyiğit, yaşadıkları karşısında büyük korku yaşadı. Daha 1 ay önce evi satın alıp yerleştiklerini ifade eden Bozyiğit, “Çocuğum içerde otururken bir anda duvar yıkıldı. Çocuklarıma bir şey olsa ben ne yapardım. Zararımızın karşılanmasını istiyorum” dedi.

YIKILAN DUVAR YOK DENİLECEK KADAR İNCE

Yaşanan olayın ardından Bozyiğit ailesinin yaşadığı eve gelen yakınları, yıkımı yapan firma yetkilileriyle tartıştı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak, taraflardan detaylı bilgi aldı. Ev sahipleri şikayetçi olacaklarını belirtirken; yıkımı gerçekleştiren firma yetkilileri evde oluşan zararı gidereceklerini belirterek aileyi ikna etmeye çalıştı. Üst katlardaki daireler blok tuğlalarla örülmüş iken; 7 kişilik Bozyiğit ailesinin yaşadığı evin duvarının tek sıra ince tuğlayla örülmüş olması ve üzerinin alçıyla kapatılması dikkat çekti. Diğer dairelere göre yok denilecek kadar ince bir duvara sahip olan dairede yaşanan olayın can kaybı yaşanmadan atlatılması teselli oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Susamasaydı Canından Oluyordu

Susamasaydı Canından Oluyordu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.