Tacizciye linç girişimi

Tacizciye linç girişimi

Efeler'de genç kızları taciz ettiği ve birçok darp olayına karıştığı öne sürülen 26 yaşındaki P.A., mahalleliler tarafından linç edilmek istendi. Linçten kurtarılan P.A., gözaltına alındı.

Olay, Osman Yozgatlı Mahallesi, 1302 Sokak'ta saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir mahallede genç kızları taciz ettiği, hakaret ve darp olaylarına karıştığı öne sürülen P.A., şikayet üzerine geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. P.A., 23 Temmuz Pazar günü çıkarıldığı Aydın Adliyesi'nde adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. Bugün yeniden mahallede küçük çocukları darp ettiği öne sürülen P.A., mahallelilerin tepkisiyle karşılaştı.

P.A.'nın evinin önünde toplanan mahalleliler uzun süre dağılmayınca, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Öfkeli kalabalığın çevrelediği evden zorlukla çıkarılarak polis merkezine götürülen P.A., yeni bir taşkınlık çıkmaması için Osman Yozgatlı Mahallesi'nden sorumlu olan Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi yerine bir başka karakola sevk edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.