Takmaklı kardeşler, bekleniyor

Takmaklı kardeşler, bekleniyor

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Nazilli’deki örgütlenmesine yönelik soruşturma kapsamında Uğur Derin Dondurucunun sahipleri Takmaklı Kardeşlerin yaşları nedeniyle serbest bırakılmaları sevinçle karşılandı.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarınca hazırlanan FETÖ/PDY’nin Nazilli ayağına yönelik iddianame kapsamında, Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin uygun görmesiyle 7 sanığın tahliyesine karar verildi. Karar ile birlikte FETÖ/PDY örgütü ile ilişkileri olduğu gerekçesiyle Nazilli’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahibi kardeşler Muhammet Celali Takmaklı(71) ve Zeynel Abidin Takmaklı (73)’nın da ileri yaşta olmaları, dosyaya ek olarak sundukları sağlık raporları ve Ünal Takmaklı’nın cezaevinde hayatını kaybetmesi gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve yurtdışı yasağı konulan Takmaklı kardeşler in tahliyesi aileleri ve çalışanları tarafından sevinçle karşılandı.İki iş adamı zmir’den memleketleri Nazilli’ye doğru yola çıkarken, sahibi oldukları Uğur Derin Dondurucu fabrikasına dev bayraklar asıldı.

Fabrikanın güvenlik personeli, fabrika içi ve dışında önlemlerini artırdı. Güvenlik güçleri ve fabrika çalışanları uzun süredir göremedikleri patronları ile kucaklaşmak için fabrika önünde beklemeye başladı.

ugur3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.