Tanıtım ve Kariyer Günlerine ADÜ Damgası

Tanıtım ve Kariyer Günlerine ADÜ Damgası

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Türkiye’nin gözde üniversitelerinin katılımıyla Aydın’da düzenlenen '3. Geleneksel Yükseköğretim Kurumlarını Tanıtım ve Kariyer Günleri'nde en çok ilgi gören üniversiteler arasında yer aldı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Geleneksel Yükseköğretim Kurumları Tanıtım ve Kariyer Günleri, Türkiye ve KKTC’den 29 üniversitenin katılımıyla 13-14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşti. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen Kariyer Günleri’nin açılışına Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. ADÜ’yü temsilen fuarda bulunan Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri; 3 gün boyunca ziyaretçi akınına uğrayan stantta, ADÜ’nün akademik imkanlarının yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal imkanlara; kütüphaneden burslara kadar birçok alanda öğrencilere doğru karar verebilmeleri için yardımcı oldu ve standı ziyaret eden öğrenci, öğretmen ve velilere ADÜ’ye ait tanıtım materyallerini dağıttı.

“ADÜ’NÜN GELİŞİMİNDEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

ADÜ standını ziyaret eden Vali Yardımcısı Halil Canavar; “Adnan Menderes Üniversitesi son yıllarda gelişen ve gelişmekte olan bir üniversite. Valilik olarak her zaman desteğe hazırız. Üniversitemizin gelişiminden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre; Üniversitemizle birçok projede işbirliği içerisinde olduklarını bundan da olumlu sonuçlar elde ettiklerini belirtti. Öğrenci, öğretmen ve velilerin büyük ilgi göstererek sorularına cevap buldukları fuar, Üniversite personellerine katılım belgelerinin verilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.