Tarhan: “Vaatleri Para Saçmaktan İbaret”

Tarhan: “Vaatleri Para Saçmaktan İbaret”

Partisinin il başkanlığı binası açılışı için Bartın’a gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, gazetecilerin, partilerin seçim beyannameleri ile ilgili soruları üzerine, “Vaatleri para...

Partisinin il başkanlığı binası açılışı için Bartın’a gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, gazetecilerin, partilerin seçim beyannameleri ile ilgili soruları üzerine, “Vaatleri para saçmaktan ibaret. Vaatler hep para üzerine. Toplumun etik değerleri, kültürel, sosyoekonomik yapısına ilişkin çözüm önerileri yok” dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Bartın’da partisinin il teşkilat binasının açılışını yaptı. Açılış öncesi Bartın’da esnaf ziyareti yapan Tarhan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorunlarını da yanıtladı. Partilerin seçim beyannameleri ile ilgili soruları değerlendiren Tarhan, partilerin ayakları yere basan projelerinin bulunmadığını ifade etti. Ülkenin ayakları yere basan projelere ihtiyaç duyduğunu kaydeden Tarhan, “Vaatleri para saçmaktan ibaret. Vaatler hep para üzerine. Toplumun etik değerleri, kültürel, sosyoekonomik yapısına ilişkin çözüm önerileri yok. Sadece para dağıtma üzerine projeler olmamalı. Ülkenin sosyal, kültürel, eğitim politikaları üzerine projeler de olmalı. Bizim bildirgemizdeki farkı göreceksiniz. Son derece önemli projelerimiz var. Umarız bize yetki verilir ve bunları uygulama şansımız olur” dedi.

Seçimde özellikle sandığa gitmeyen kesimlere hitap etmekten yana olduklarını da kaydeden Tarhan şöyle devam etti: “O sessiz çoğunluğun sesi olmayı düşünüyoruz. Hırpalanan cumhuriyet değerlerinin restore edilmesi gerektiğini ve Türkiye’nin doğudan batıya, kuzeyden güneye yeni bir Türkiye partisi oluşturmak gerektiğini düşünüyoruz. CHP Trakya’nın ve Ege’nin partisi, MHP Akdeniz’in partisi, HDP sadece Güneydoğu’nun partisi olarak görülüyor. Türkiye partisi olan sadece AK Parti’nin olması Türkiye’ye büyük bir haksızlık. Yeni bir Türkiye partisine ihtiyaç var. Anadolu ve Cumhuriyet kardeşliğinin yeniden inşa edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.”

Tarhan daha sonra partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.