Tarihi sinemada yakılan ateş korkuttu

Tarihi sinemada yakılan ateş korkuttu

Aydın’ın Efeler ilçesinde yıllardır atıl bir durumda olan tarihi Taşdöner sinemasında kimliği belirsiz şahıslar tarafından yakılan ateş çevre sakinlerini korkuttu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde tarihi Taşdöner sinemasından yakılan ateş sonucu yükselen dumanlar çevre sakinleri tarafından paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre Efeler ilçesinde yıllardır atıl bir durumda olan ve kaderine terk edilen tarihi Taşdöner Sinemasında kimliği belirsiz şahıslar tarafından ateş yakıldı. Taşdöner sinemasının çevresindeki apartmanlarda oturan vatandaşlar yükselen dumanları görerek itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yakılan ufak çaplı ateşe hemen müdahale etti ve söndürme işlemini kısa sürede tamamladı. İtfaiye ekiplerinin ilk etapta yaptığı incelemede kimliği belirsiz şahısların ısınmak amacıyla sinema kapısındaki parmaklıkları keserek içeri girdiğini tespit etti. Olay yerinde birtakım bilgiler toplayan itfaiye kipleri odun, kağıt ve kablo gibi maddelerin yakıldığını belirledi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEPKİLİ

Tarihi Taşdöner Sineması’nın atıl bir durumda olmasından dolayı çevre apartmanlarda oturan vatandaşlar kaderine terk edilen Taşdöner Sineması’nda bu tür olayların her zaman yaşandığını ifade etti. Sinemanın tinerci ve balicilerin mekanı haline geldiğini belirten çevre sakinleri Taşdöner Sineması’nda yaşanan bu tür olaylardan tedirgin olduklarını dikkat çekerek ilgililerin bu soruna bir an önce el atmasını istedi.

Tarihi sinemada yakılan ateş korkuttu

Tarihi sinemada yakılan ateş korkuttu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.