Tarıkdaroğlu, Gençlerle Biraraya Geldi

Tarıkdaroğlu, Gençlerle Biraraya Geldi

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları şehir merkezinde sürdürdü. Tarıkdaroğlu, vatandaşlara yeni Türkiye’nin hedeflerini de paylaştı. Genç aday, gençlerle bir araya...

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları şehir merkezinde sürdürdü. Tarıkdaroğlu, vatandaşlara yeni Türkiye’nin hedeflerini de paylaştı. Genç aday, gençlerle bir araya geldi ve partinin gençlik politikası hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına kent merkezinde devam etti. Ak Partili aday kent merkezindeki birçok esnafı işyerinde ziyaret ederek destek istedi.

Tarıkdaroğlu’nun ilk durağı Çaykara İş Merkezi oldu. İş merkezindeki bütün esnafı ziyaret eden genç aday Ak Parti’nin çalışmalarını anlattı ve yeni anayasa hakkında bilgi verdi. Tarıkdaroğlu daha sonra iş merkezinin en üst katında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’ne geçti. Burada gençlerle bir araya gelen Tarıkdaroğlu, partisinin gençlik politikasını anlattı. Tarıkdaroğlu: “Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu gerçekleştirecek nesiller olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Biz bu ülkede çok büyük eserlerin altına imzamızı koyduk. Çok önemli projeleri ve kaynakları insanlarımıza kazandırdık. İnanıyoruz ki bizim yaptıklarımızın daha iyisini sizler yapacaksınız. Çünkü sizler Yeni Türkiye’nin mimarı olacaksınız” dedi.

Tarıkdaroğlu daha sonra Cumhuriyet Caddesinde partililer ile birlikte yürürken yol üzerinde karşılaştığı kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak kırmızı karanfil hediye etti.

‘İŞLER DOĞRU YÜRÜYOR’

Tarıkdaroğlu’nun son durağı ise kent merkezindeki Palerium AVM oldu. Alışveriş merkezindeki tüm iş yerlerini tek tek ziyaret ederek bol kazançlar dileyen Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde partisi için destek istedi. Türkiye’de bir çok hayalin gerçekleştiğini ve daha iyi bir gelecek için 400 milletvekili ile meclise girmeleri gerektiğini söyledi. Tarıkdaroğlu, bunun ilk adımını da Erzurum’da atarak 6 Ak Parti milletvekili ile Ankara’da bu şehrin sesi olacaklarının altını çizdi. Tarıkdaroğlu:

“Bizler sizlerin temsilcisi olacağız İnşallah. 3 kez bizi seçtiniz ve hükümeti kurduk. Demek ki işler doğur yürüyor. Dadaşlar diyarı Erzurum yanlış yapanı affetmez. Bizler hizmet fedaisiyiz. Biz iktidara geldikçe, sizler oy verdikçe çıta yükseliyor ve hizmetlerde artıyor. Bunların üstesinden gelemeseydik. Bizi seçer miydiniz? Siz bizim arkamız da olduğunuz sürece kimse ne bu ülkeyi bölebilecek ne de zarar verebilecektir.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.