Tarım Bakanı Eker Antalya’da

Tarım Bakanı Eker Antalya’da

EXPO 2016 yönetim kurulu toplantısı için Antalya’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, EXPO alanına ağaç dikti.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, EXPO 2016 yönetim kurulu to...

EXPO 2016 yönetim kurulu toplantısı için Antalya’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, EXPO alanına ağaç dikti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, EXPO 2016 yönetim kurulu toplantısı için Antalya’ya geldi. Havalimanındaki karşılamanın ardından EXPO alanına geçen Bakan Eker’e, Antalya Valisi Muammer Türker ile EXPO 2016 Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez eşlik etti.

Bakan Eker, kendisi için tahsis edilen bir minibüsle alanı gezerek bir dizi incelemede bulundu. Bakan Eker’e, ziyaretleri sırasında eşlik eden

Genel Sekreter Suiçmez, alandaki gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Eker, şantiye alanını yelek giyip kask takarak inceledi. Bakan Eker, alana yapılacak kule, EXPO tepesi, çocuk adası, ülke bahçeleri, gölet, kültür bahçeleri alanlarının yapım aşamalarını incelediği EXPO tepesinde alanın 2016’ya yetişeceğini kaydetti. İncelemelerin ardından Bakan Eker, kent merkezindeki bir bulvardan sökülerek EXPO alanına getirilen Kurtbağrı cinsi ağacı, toprağa dikti. Ağacın kenarlarına kürekle kum atan Bakan Eker, daha sonra ağaca gübre ve can suyu verdi.

Bakan Eker, EXPO 2016 Ajans yönetim kurulu üyeleri ile toplantıya katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.