Taşkesenlioğlu: “7 Haziran’ın Telafisi Yok”

Taşkesenlioğlu: “7 Haziran’ın Telafisi Yok”

Seçim çalışmalarını Pazaryolu ve İspir ilçelerinde sürdüren Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, oy patlaması yaşayarak Türkiye’de rekor bir oy oranıyla seçimi kazanacaklarını sö...

Seçim çalışmalarını Pazaryolu ve İspir ilçelerinde sürdüren Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, oy patlaması yaşayarak Türkiye’de rekor bir oy oranıyla seçimi kazanacaklarını söyledi. Taşkesenlioğlu, “Bizim seçilmemizi sadece Türkiye değil, Bosna Hersek ten Sudan’a birçok ülke bekliyor.” dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Pazaryolu ve İspir ilçelerinde devam etti. Ak Partili aday ilk olarak Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan ve belediye çalışanları ile bir araya geldi. Taşkesenlioğlu, vatandaşlara götürülen hizmetlerle daha çok desteğin artığına dikkat çekti. Bölgede arıcılık ve yaylacılık sektörünün geliştirilmesi için çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Ak Partili aday, Erzurum ve ilçelerinde ekonomik kalkınmanın sağlanacağını bildirdi. Taşkesenlioğlu, daha sonra birçok hastayı evinde ziyaret etti.

‘BİZE İNANAN İNSANLARIN ÜMİTLERİNİ KIRMAYACAĞIZ’

Taşkesenlioğlu buradan İspir ilçesine geçerek, ‘Anneler Günü’ münasebetiyle düzenlenen bir etkinliğe de katıldı. Ak Parti İspir İlçe Teşkilatı mensuplarıyla bir araya gelen Taşkesenlioğlu partililer ve vatandaşlara seslendi. Taşkesenlioğlu, şunları ifade etti: “Bizim seçilmemizi sadece Türkiye değil, Bosna Hersek’ten Sudan’a birçok ülke bekliyor. Bize inanan insanların ümitlerini kırmayacağız. Bir insan bir göreve gelince sırtına yük alır. Biz millete karşı bir yük alıyoruz ve bunun altından kalkıyoruz kalkacağız da. Biz sizden şahsi bir şey istemiyoruz, millet için istiyoruz. Bir şey yapılacaksa elimden gelen yardımı esirgemeyeceğim. Her şeyin telafisi mümkün olabilir ama 7 Haziran’ın kazası yok.”

‘KADINLARIMIZA GÜVENİYORUZ’

Taşkesenlioğlu, İspirli kadınlarla da bir araya geldi. Kadınların sorunlarını dinleyen Ak Partili aday, kadınlara yönelik projeler geliştirileceklerini belirtti. Taşkesenlioğlu, “Biz kadınlarımıza güveniyoruz. Seçimlerde kadınların önemi büyük. Sizler bizi iktidara taşıyacaksınız. Anaların, kadınlarımızın oylarıyla yeni anayasayı oluşturacağız. Erzurum’dan 6 vekil çıkararak büyük bir başarıya imza atacağız. “şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.