TBMM'de Nazilli ve çevresinin sorunları konuşuldu

TBMM'de Nazilli ve çevresinin sorunları konuşuldu

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ile birlikte Nazilli Ticaret Odası heyeti TBMM'yi ziyaret etti.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler TBMM'deki Aydın Milletvekilleri ile görüşmek için Ankara'ya gitti. Heyet bölgedeki sanayi, imalat, ticaret, ulaşım, eğitim ve altyapıyla ilgili yapılması gereken çalışma ve projeleri vekillere sundu. Bölge Sorunları, Beklentiler ve Çözüm Önerileri Dosyasında Nazilli'de bir üniversite kurulması, Polis Meslek Yüksekokulu'nun tekrar Nazilli'ye kazandırılması, çevre yolu ihtiyacı, çift hatlı hızlı tren yatırımı, tarım işletmeleri ve incir üreticileri için tarım organize sanayi alan ihtiyacı, Karacasu deri işletmelerinin sorunları, incir ve çilek için talep edilen destekleme primi, Nazilli fuar alanı ve jeotermal enerji ile ilgili yaşanan sorunlar gibi konular yer aldı.

"SORUNLARIMIZ GÜÇ BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜLEBİLİR"

Bölgenin geleceği için faydalı bir görüşme yaptıklarını belirten Arslan, "Aydın Milletvekillerimizle bölge sorunları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sorunlarımızı ancak güç birliği yaparsak çözebiliriz. Vekillerimiz bize bölge sorunları hakkında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Gerek bu yaklaşımları ve gerekse gösterdikleri ilgi ve nezaket nedeniyle tüm milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.